Contact: info@relaxandsmile.ro
Suna la: 0742 231 027
Stai conectat cu noi:

Reconectare

Reconectare

Despre reconectare mi-e mai greu sa vorbesc decat sa o fac deoarece in lucrul cu energiile reconective totul se petrece de la sine intr-un mod simplu si atat de frumos. Energiile Vindecarii Reconective poarta informatie, lumina,inteligenta.Vindecarea reconectiva este o terapie energetica ce aduce vindecare holistica la nivel fizic, mental, emotional, spiritual.

Dr. Erick Pearl de la care am invatat aceasta terapie energetica, afirma ca ea transcede tehnica, vindecarea reconectiva nu este o tehnica de vindecare ci o stare de a fi una cu energiile vindecatoare, de a rezona cu ele. Concentrarea atentiei asupra ei face ca ea sa emane prin noi. Terapeutul actioneaza ca si un canal de legatura conectand frecventele vindecarii reconective cu pacientul apoi energia va continua sa lucreze asupra pacientului si dupa incetarea sedintei de vindecare.Sedintele de vindecare reconectiva deschid portile schimbarii si vindecarii sincronizandu-l cu frecvente mai inalte si deschizand deasemeni si portile evolutiei spirituale.

Intelegerea Vindecarii reconective este sprijinita de teoriile din fizica nucleara si cuantica. Conform Teoriei Stringurilor , particulele elementare sunt alcatuite din stringuri, corzi aflate sub excitatie. Cu alte cuvinte, cele mai elementare particule din univers sunt niste bucle de corda care vibreaza la anumite frecvente. Aceste frecvente vibrationale determina identitatea corzii si implicit genul de particula din care ea face parte.Totul depinde de frecventa vibratiei. Conform Teoriei Stringurilor forma si continutul universului este determinata de frcventele vibrationale din centrul fiecarui atom, a fiecarei particule. Acest concept coroboreaza ideea ca nu este nici o diferenta intre materie si energie, totul este una-concept inteles de mistici si persoane de spiritualitate inalta cu mult timp inainte. Totul in univers este format din vibratii care au loc la diferite frecvente.Daca schimbam frecventa vibratiei schimbam si natura particulei pe care o defineste vibratia. In cazul vindecarii reconective ne armonizam cu noile frecvente energetice si incepem sa simtim schimbari in interiorul corpului. Exista deci o realitate spirituala mai vasta formata din energie vie, cu care putem invata sa ne conectam si care poate sa promoveze vindecarea noastra personala.

Reconectarea este procesul de reconectare la univers care permite ca vindecarea sa aiba loc.

Frecventele noi ale reconectarii lucreaza pe ADN si pe meridianele de acupunctura, ele ne conecteaza cu frcvente vibrationale mai inalte care actioneaza in biocampul si ADN-ul nostru. Erck Pearl spune ca frecventele au o latime de banda diferita si vin dintr-un spectru de lumina si informatie care nu a fost prezent pe pamant pana acum. Conform relativitatii, timpul, energia, masa sunt interconectete.Daca ceva se misc mai repede, masa acelui ceva creste iar cadrul temporal se incetineste. Daca timpul isi mareste viteza, frecventele care stau la baza tuturor dimensiunilor universului se transforma si ele.

Se pare ca omenirea a fost deconectat de la liniile de energie care ne acordeaza cu corpurile nmoastre, cu campurile energetice ale celorlalti din jurul nostru, cu liniile planetei si cu grila energetica a universului. Reconectarea ne leaga cu sentimentul nostru initial de conexiune cu tot ce este viata. Vindecarea vine din integritate. Prin reconectare putem interactiona cu noi niveluri de lumina si informatie, prin ele ne putem reconecta. Cand folosim energia reconectiva reconectam stringurile ADN.

Frecventele acestui continuum de reconectare nu scad odata cu distanta; transformarea are loc printr-un schinb de lumina si informatii. Acest tip de vindecare se transmite prin energie dar componenta energetica a acestei informatii este doar unul din purtatorii ei. Vindecarea reconectiva este o vindecare prin spirit iar ceea ce se intampla in timpul sedintei este o comunicare spirituala, un schimb de informatii la nivel spiritual. Erick ne spune ca " atunci cand noi ca vindecatori, lucram cu cineva, nu numai ca simtim un vat in maini, desi in incapere nu este nici o adiere-sau o senzatie ca nistr balonase in palme, sau pulsuri magnetice- ci ii aducem si pe ceilalti intr-un loc in care ei interactioneaza cu alte dimensiuni. Nu numai noi facem tranzitia ci ii ajutam si pe ceilalti in tranzitia si transformarea lor in fiinte trans-senzoriale sau transcendent-senzoriale. Ii purtam dincolo, peste cele cinci simturi pe care le au. Ii conducem prin si in schimbare.Insa mai mult de atat, ii ajutam sa evolueze dincolo de limitele lor omenesti, sa existe dincolo de experienta materiala si independent de aceasta." Terapeutul actioneaza ca un canal de legatura conectand frecventele vindecarii reconective cu pacientul iar energia va continua sa lucreze asupra pacientului si dupa incetarea sedintei.

Sedintele de vindecare reconectiva deschid portile schimbarii si vindecarii sincronizandu-le cu frecvente mai inalte si deschizand deasemeni portile evolutiei spirituale. Terapeutul asculta, observa si se deschide pentru a primi energia. Atentia, receptivitatea si starea de a fii sunt suficiente pentru a face din terapeut catalizatorul vindecarii pacientului iar apoi vindecarea se decide intre pacient si univers."

Ne alaturam pacientului si universului, pentru a genera un camp reciproc format din iubire si o stare de unitate. Universul recunoaste nevoile pacientului si apoi furnizeaza circumstantele care permit o reactie corespunzatoare la acele nevoi." Rolul pacientului este de a primi, de a se pune la dispozitia energiilor vindecatoare si sa aceepte ce aduc ele fie ca aduc vindecarea pe care o asteapta, fie ca aduc schimbari neasteptate pentru pacient. Acesta din urma trebuie doar sa stea intr-o stare de relaxare si sa fie atent la senzatiile care ii apar in corp ca reactii la procesul de vindecare. Unii pacienti vad lumini, culori, imagini, aud sunete sau simt mirosuri, au ceea ce terapeutii numesc "registre" precum miscari, tresariri involuntare, simt nevoia sa inghita, simt adieri de vant sau atingeri fara ca terapeutul sa ii atinga, apar miscari rapide ale globilor oculari. La unii pacienti apare levitatia mainilor .Trairile fiecarui pacient sunt unice. Unii pacienti intra doar intr-o stare placuta si adanca de relaxare. Energiile lucreaza insa pentru toti pacientii indiferent de prezenta sau absenta unor trairi deosebite.

Reconectarea personala este insa cea care iti schimba viata si te lanseaza in propria si unica calatorie spirituala, catre telul tau pe acest pamant, iti deschide calea. Vei experimenta o expansiune a constiintei.

Reconectarea personala conecteaza reteaua energetica a organismului ( se lucreaza pe meridianele energetice ) la reteaua axiotonala a planetei.

Reteaua axiotonala este o retea energetica care inconjoara planeta si faciliteaza schimbul de energie si informatie cu universul. Odata ce suntem reconectati la aceasta retea primim lumina si informatie care ne transforma complet, ne lanseaza pe drumul evolutiei spirituale, elimina blocajele si ne aduce intr-o stare de echilibru si armonie. Reconectarea personala deschide drum liber pentru ca lumina si informatia sa curga prin tine, restructureaza ADN-ul astfel ca viata ta se va schimba. Treptat, dupa reconectare capeti o noua intelegere, o noua perspectiva asupra vietii, apar revelatii si constientizari datorita salturilor cuantice in cunoastere la care vei avea acces.